Zaptec Go 22 kW

5495 kr

Framtiden för elbilsladdning är här med Zaptec Go. Denna mångsidiga laddbox erbjuder imponerande 22 kW kapacitet och är designad med norsk innovation för maximal pålitlighet och prestanda.

Artikelnr: 007 Kategori:

Beskrivning

Zaptec Go är den ultimata laddlösningen som kombinerar stil, effektivitet och avancerad teknologi. Med en kraftfull kapacitet på 22 kW garanterar denna laddstation snabb och effektiv laddning för alla typer av elbilar. Oavsett vilken modell du kör, anpassar sig Zaptec Go perfekt och säkerställer en sömlös laddningsupplevelse.
Den norska innovationen bakom Zaptec Go innebär att du får en laddbox som inte bara är kraftfull utan också smart. Den uppkopplade laddlösningen håller dig kontinuerligt uppdaterad med de senaste programvaruuppgraderingarna och tekniska förbättringarna, vilket gör din laddningsupplevelse både enklare och mer bekväm.
Välj Zaptec Go för att ta kontroll över din elbilsladdning med både stil och avancerad teknologi. Denna laddbox är inte bara en energilösning, den är en del av en större miljövänlig livsstil.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zaptec Go 22 kW”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *