loading
  • Ängesvägen 8 863 35 Sundsbruk Sweden

Expertinstallation av Belysning i Sundsvall

Eljour Sundsvall AB erbjuder professionell installation av belysning för både företag och privatpersoner. Vi garanterar hög kvalitet, snabb service och skräddarsydda lösningar som lyser upp din vardag.

Säker Installation

Strikt efterlevnad av säkerhetsnormer.

Designade Lösningar

Estetiska och funktionella belysningsdesigner.

Energieffektivt

Sänkta kostnader med LED och andra energisnåla alternativ.

Hållbar Kvalitet

Lång livslängd och minimalt underhåll.

Eljour Sundsvall AB står för tillförlitlighet och kvalitet. Vi är din lokala partner med över 20 års erfarenhet inom elektriska installationer. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och erbjuda lösningar som verkligen gör skillnad.

Kontakta oss idag

Är du redo att ljusa upp ditt hem eller företag med professionell belysning? Kontakta Eljour Sundsvall AB för en kostnadsfri konsultation. Vi ser fram emot att arbeta med dig och skapa ljusare och bättre miljöer!

Vilka typer av belysning kan ni installera?

Vi installerar alla typer av belysning, inklusive inomhus-, utomhus-, kontors-, industri- och dekorativ belysning. Vi anpassar installationen efter dina behov och önskemål.

Hur går processen för att installera ny belysning till?

Processen börjar med en konsultation där vi diskuterar dina behov och önskemål. Sedan tar våra certifierade elektriker hand om hela installationen från planering till slutförande, med fokus på säkerhet och kvalitet.

Vad kostar det att installera ny belysning?

Kostnaden för installation av belysning varierar beroende på projektets omfattning och typ av belysningslösningar som väljs. Vi erbjuder kostnadsfri offert efter initial konsultation.