loading

Elektriker Sollentuna
DYGNET RUNT JOURSERVICE - PẢ PLATS I REGEL INOM 1 TIMME

Elektriker Sollentuna är en av få företag i Sollentuna som erbjuder dygnet runt-service året om för alla typer av elrelaterade problem. Vi strävar efter att vara på plats inom en timme från det att ni kontaktar oss. När tiden är avgörande kan ni lita på Elektriker Sollentuna för snabb och effektiv hjälp.

Nöjda kunder 100%
års erfarenhet inom detta område
0
90
+
framgångsrikt projekt

Fantastiska projekt gjorda

1
k+
Nöjd kund

Eltjänster av hög kvalitet

10
Erfaren personal

Expert elektriker

Vår tjänst
Ett företag, alla dina elektriska behov
Om Oss
Pålitliga Eltjänster från El jour Sundsvall

Hos El Jour Sundsvall erbjuder vi expertis inom elinstallationer och säkerhetslösningar. Med år av erfarenhet garanterar vi att din elinstallation är både säker och effektiv. Vårt team av certifierade elektriker är redo att assistera dig med allt från akuta elproblem till planerade uppgraderingar.

Elektriker
Säkerhet
Vår tjänst
Flexibla Lösningar För Alla Typer Av Behov

Installationspartner

Laddbox

Solceller

Serviceavtal

01

Vi är din pålitliga partner för alla typer av elinstallationer. Våra certifierade elektriker säkerställer att din installation är säker och effektiv.

02

Som företag som erbjuder laddboxar till slutkunder är det viktigt att kunna erbjuda en komplett lösning inklusive installation. El jour Sundsvall är ditt självklara val som installationspartner för laddboxinstallationer.

03

Få ut mer av solen med våra solcellslösningar. Vi hjälper dig med planering, installation och underhåll av solpaneler för en hållbar energilösning.

04

Med våra serviceavtal får du regelbunden kontroll och underhåll av dina elinstallationer. Vi ser till att allt fungerar som det ska, året runt.

FAQ
Vanliga Frågor

Vilka typer av installationer erbjuder ni?

Vi erbjuder en rad installationstjänster inklusive installation av laddboxar, elsystemuppgraderingar och nödströmssystem. Vårt team har expertis i att hantera både små och stora projekt för privatpersoner, företag och offentliga institutioner.

Hur snabbt kan ni hantera ett akut elproblem?

Vi förstår vikten av snabb service vid akuta elproblem. Därför erbjuder El jour Sundsvall 24/7 jourtjänster. Vi strävar efter att vara på plats så snabbt som möjligt för att minimera eventuella olägenheter och säkerhetsrisker.

Erbjuder ni några serviceavtal?

Ja, vi erbjuder flexibla serviceavtal som kan skräddarsys för att möta de unika behoven hos varje kund. Våra avtal inkluderar regelbundna kontroller och underhåll för att säkerställa att ditt elsystem fungerar optimalt och säkert. Kontakta oss för mer information om våra skräddarsydda serviceavtal.

laddbox
Utforska våra effektiva laddboxar för elbilar.
Kontakta oss
BEHÖVER DU EN ELEKTRIKER?

Kontakta oss idag för en kostnadsfri radgivning. Lämna en intresseanmälan sả tar vi kontakt med dig sả snart vi kan. Vi finns i Sundsvall och Stockholm med omnejd och har en dygnet runt jourservice för alla typer av el-relaterade problem.

SUNDSVALL

Ängesvägen 8
863 35 Sundsbruk Sweden

UPPSALA

Jälla 11
754 73 Uppsala Sweden

STOCKHOLM

Carl Bondes väg 16
165 74 Stockholm Sweden

Boka tid

    OMDÖMEN
    vad vår kund säger om oss